Najnovšie recenzie zo sekcie Vložky do podprsenky
- kacne a kvalitne
- nic
s produktom som spokojna
- Prakticke. Makke. Jednorazove a hygienicke.
Spokojnost.
tieto tampony bezne pouzivam a tu som ich nasla za prijatelnu cenu
- vhodné pre mamičky v očakávaní :)
- výborná cena, rýchle doručenie
vhodné pre mamičky v očakávaní :)
výborná cena, rýchle doručenie
- Dobre držia a sajú.
Tieto vložky do podprsenky sú výborné. Držia dobre vďaka dvom lepivým prúžkom, sú pohodlné a dobre sajú. Takže určite odporúčam.
- Vdobra kvalita, vyborne na schladenie pri zapale prsnikov. Tiez super na zahriatie pokial nemate cas ba horucu sprchu, ktora je ovela ucinnejsia. Je potrebne to ake dat do prevarenej vody, inak necitit ucinok. Velmi prakticke pouzitie
- Opakovane pouzitie
- Nedostatocne absorbuju mlieko,
- po okrajoch preteka,
- bradavky sa po zaschnuti mlieka lepia na latku vlozky
- vysoka cena
Celkovo som z tohto produktu sklamana, vratim sa k jednorazovym vlozkam
- rýchlo sajúci až premokavý
tento tovar som kupovala prvý krát, a viem po tejto skúsenosti že si zvolím radšej inú značku,lenže nebola vo ponuke vo vašej ponuke v čase objednávky
- savosť
- tvar
- občasné púšťanie chĺpkov
- pre väčšie prsníky môžu byť primalé
Z viacerých vyskúšaných druhov jedny z najlepších prsných vložiek vo svojej cenovej kategórii. Pevne držiaci tvar pekne vyformuje prsia aj v "mäkkých" podprsenkách. Johnson's baby výborne saje vytekajúce mlieko pri nadprodukcii.
Menej vhodné môžu byť na noc pre mamičky s väčšími prsiami (D-E a viac), počas otáčania sa v spánku sa môže stať, že ľahko skĺznu mimo a nezachytia tak prípadné vytekajúce mlieko.
Spokojnost na 100% :)
- prakticke
- ziadne
doporucujem
- Pekne sedia v podprsenke.
- Mlieko sa meni na gel a tym je prsnik v suchu.
- Su antibakterialne.
- Jedine, co mi v noci nepretiekli.
Vyskusala som viacej druhov na trhu, ale jednoznacne velka spokojnost az s chicco. Jedine ktore mi v noci nepretiekli, mlieko sa meni na gel a tym je prsnik stale v suchu. Su antibakterialne a pekne aj sedia v podprsenke (ine mali zvlastny tvar a boli mi vidiet cez podprsenku).
- nedostatočná absorpcia
kúpila som a oľutovala. minimálna absorpcia vytekajúceho materského mlieka.vrátila som sa späť k jednorázovým prsným vložkám. dúfala som, že prateľnými vložkami ušetrím, ale v konečnom dôsledku som prerobila.
- vyborna savost, prijemny material
vyskusala som viacero typov tamponov, no vzdy som sa vratila k tymto, su jednoduche najlepsie. Mozem len odporucat.
Mam chránič prsných bradaviek 2 ks
Pridané: 8. januára 2015
(naposledy upravené 8. januára 2015)
Zakúpený v Najlekaren.eu
super sedia
- dostatocna velkost, savost
najlepsie ake som doposial mala
- vyskúšala som rôzne značky no Johnson sú jednoznačne najlepšie čo sa týka materiálu aj kvality
kvalita ,príjemné nosenie dobre vytvarované
LANSINOH JEDNORAZOVÉ PRSNÉ VLOŽKY 24KS
Pridané: 18. novembra 2014
(naposledy upravené 18. novembra 2014)
Zakúpený v Pilulka.sk
- Samolepiace
- Priedusne
- Pohodlne
- Zatial len vyssia cena
Upozornujem ze su balene jednotlivo to znamena ze jedna vlozka v baleni, nie dve.
- je to jednoduché
- účinné
- pomôže to trochu povytiahnuť
Niplette som si vybrala na základe odporúčania a internetových recenzií.
S produktom som spokojná, účel plní, na moje prekvapenie vynikajúco.
Jedine sa mi zdá trochu vysoká cena za takú jednoduchú vec, ale zase nemôžu pýtať menej, lebo to si nekupujú ľudia každý deň :)
Určite odporúčam ;)
- Urcite lepsie ako tie z DM od ktorych vam ostanu chlpate bradavky :)
- Velmi prijemne sa nosia a splnaju ucel
- trosku vyssia cena
urcite odporucam produkt kazdemu komu tecie z bradaviek :)
Zobrazujem 321 - 340 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...20 Ďalšie »