Najnovšie recenzie zo sekcie Vložky do podprsenky
- Jednoduche
- Najlepšie vložky do podprsenky na trhu, sú savé
- Nedráždia
- Udržia vytekajuce mlieko najlepšie zo všetkých
Dobrý pri bolesti prsníkov
Avent Ultra comfort PRSNÉ VLOŽKY 100ks
Pridané: 27. februára 2023
(naposledy upravené 27. februára 2023)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
super
- Dobre držia
- Výborne sajú
Reakcia značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší.
S pozdravem
Tým TrueLife
- Prijemne, upokoja, ulavia
- Skvele, som spokojna. Lep.pasiky krasne drzia na obleceni. Nezosuchnu sa. Prijemne na nosenie. Dobra velkost
Zrejme nie je vhodný na všetky typy bradaviek.
Bábätko sa cez ne nevie napiť.
Avent Ultra comfort PRSNÉ VLOŽKY 100ks
Pridané: 2. decembra 2022
(naposledy upravené 2. decembra 2022)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
- Najlepšie na trhu
- Dostatočne veľké, neskriabu, takmer neviditeľné v podprsenke
- Dva lepiace pasiky, dobre držia na mieste
Najlepšie na trhu, objednávam si ich pravidelne. Najviac sa oplatí 100 ks balenie.
- Jemny material
- Velke
- Lahke preprat sj v ruke
- S vreckom v ktorom sa perie
- Proti preteceniu
- Lepiaca paska z druhej strany
- Vyhodne velke balenie
- Dobrá cena
- Skvely pomocnik proti preteceniu mlieka
- Lahka manipulacia a likvidacia
- Perfektne nalepovacie vlozky do podprsenky, jednoducha manipulacia a likvidacia.
- Tvar
- Dobré spracovanie
- Púzdro
- 2ks v balení
- Vyššia cena
- Iba jedna veľkosť v jednom balení. Mám každú bradavku inú a iba jedna veľkosť pre obe prsia mi nevyhovovala.
Kvalitný materiál, dobré spracovanie. Účinná ochrana poškodenej alebo poranenej bradavky. Bolo by lepšie, keby bolo možné vybrať si dve veľkosti chrániča v jednom balení, pretože nemám oba prsníky, áno, bradavky rovnaké a na druhej strane mi chránič tak dobre nesedel. Výborné je púzdro.
- vzhľad
- tvar
- funkčnosť
Tento produkt som si veľmi obľúbila, všetkým ho veľmi rada odporúčam. Chránič bradaviek od výrobcu Philips je naozaj príjemný a kvalitne vyrobený. Výrazne pomáha pri zmierňovaní bolesti bradaviek. Vzhľad poprsia tieto chrániče nijako nemenia a naopak drží pekný tvar.
- tvar
Chránič bradaviek používam pri každom dojčení a môžem ho len odporučiť, je to skvelé. Len vďaka nemu som mohla dojčiť, bez jeho použitia sa môj syn nemohol ani prisať. Tiež sa mi páči jeho tvar, ktorý umožňuje kontakt mojej pokožky s dieťaťom. S chráničom bradaviek som bola veľmi spokojná.
- 2 ks v balení
- "Dezinfekcia" úložný boxík
- Tenučké a premyslene tvarované
- Nie je samozrejme chyba výrobku, ale my sa s nimi už nenaučili
Veľkou výhodou je, že balenie v porovnaní s konkurenciou obsahuje 2 kusy chráničov a úžasný box na uskladnenie, ale aj jednoduchú dezinfekciu klobúčikov v mikrovlnnej rúre za pár minút. Klobúčiky sú premyslene tvarované a tenučké, ale nakoniec sme sa ich nenaučili používať. Syn nedokázal cez ne nasávať a bol nahnevaný, často dokonca spadli, ale stalo sa nám to so všetkými, ktoré sme vyskúšali, nakoniec sme to zvládli bez nich :-)
Zobrazujem 21 - 40 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...20 Ďalšie »